Egyperces pillanatok - Buborékok

egyperces_pillanatok_buborekok.jpg

Pillanatok alatt létrejöttek a buborékok. Egymás hegyén-hátán sorakoztak, mintha ki akarnának futni a világból. Ha nem lettek volna bezárva, talán világnak is indulnának, de szerencsére ezt meggátolta a szűk hely. 

Minél többen lettek, páran feladták a küzdelmet és pillanatok alatt kipukkadtak, átadva a helyüket az utánuk érkezőknek. Egyre sokasodtak, terjedtek, számolatlanul töltötték ki a helyet, ami még a rendelkezésükre állt. De már nem sok volt hátra: mindennek van határa, nem lehet a végtelenségig növelni a számukat.

Színpompásan verték vissza a beérkező fényt, de minél sűrűbben tolultak egymásnak, egyre inkább fehéredtek. Végül összezsúfolva, egymást aprítva nyomódtak a falnak. Egy váratlan hang szakította félbe a csodás látványt:

- Sokáig akarod bámulni vagy megihatjuk ezt a sört?

A bejegyzés trackback címe:

https://mikemenders.blog.hu/api/trackback/id/tr7013497583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása