Egyperces pillanatok - Téged ünneplünk

egyperces_pillanatok_teged_unneplunk.jpg

Szeretett vagy. Olyan emberek vesznek körbe, akik imádnak vagy utálnak, de mindannyiuknak számítasz, fontos vagy. Aki szeret, a szívében gondol rád, aki gyűlöl, irigykedik, legbelül olyan szeretne lenni, mint te vagy. Az élet alapköve lettél a születéseddel.

Szenvedélyes vagy. Megéled léted minden pillanatát, örömökkel, bánatokkal, szépséggel, keserűséggel együtt. Ezek az érzések mutatják, milyen változatos és gyönyörű az életed. Használd ki minden szikráját, villanását!

Szerencsés vagy. Olyan helyen születtél, ahol kétszer is ünnepelhetjük azt, hogy az élet megajándékozott minket veled. A születés- és névnapodon körülötted forog a világ, az ismerősök, barátok, rokonok mind rád gondolnak, köszöntenek.

Ma téged ünneplünk, köszönjük, hogy vagy nekünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://mikemenders.blog.hu/api/trackback/id/tr913497427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása