Egyperces pillanatok - Véget vetnek a zenének

egyperces_pillanatok_veget_vetnek_a_zenenek.jpg

Tücsök folyamatosan zenélt, nem törődve a kerthelyiségben kialakult helyzetről. Néha elrepült felette egy pohár vagy szék, de ez sem rendítette meg hivatásában. Most is ugyanazt a nótát ismételte egyfolytában, de ez senkinek nem tűnt fel, amolyan aláfestés volt a verekedéshez.

Már régóta itt élt a fogadó szomszédságában, és esténként amikor rákezdett, senkit sem zavart. Hamar megszokták vagy talán észre sem vették. Ahogyan most is: hulltak a pofonok, zuhogtak az öklök, senki sem figyelt rá.

De ahogy mindenkit előbb-utóbb elér a végzet, ő sem kerülhette el a sorsát. Egy súlyos bakancs okozta a vesztét. Olyan erővel találta el, hogy nem volt menekvés. A muzsika abba maradt, többé nem ciripelt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mikemenders.blog.hu/api/trackback/id/tr2113415727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása