Egyperces pillanatok - Sötétben

egyperces_pillanatok_sotetben.jpg

A szobában tapintható sötétség uralkodott. Fény sem szűrődött be, az ablakokon zárva voltak a paletták. A lépéseket nagyon óvatosan kellett megtenni, bármikor bele lehetett ütközni valami ismeretlen tárgyba. Semmilyen zaj nem segített a tájékozódásban.

Csak előre, óvatosan! - dübörgött a fejben. - Nem szabad megállni, most nem!

Tétova lépések, bátortalan tapogatózás következett. Vajon merre lehet a lámpa? Miért van ilyen sötét? Mi ez a hely? Csupa kínzó kérdés tódult fel.

Egyszer csak egy erős kéz ragadta meg a csuklót és húzta maga után, elrabolva gyanútlan gazdáját. A váratlan mozdulatot egy sikoly követte, majd abban a pillanatban hirtelen minden fényárba borult, szinte megvakítva a sötétben kitágult pupillákat. Hatalmas hangorkán zúdult a falak közé és visszhangozták mindenhonnan:

- Boldog születésnapot Timi!

A bejegyzés trackback címe:

https://mikemenders.blog.hu/api/trackback/id/tr4813497467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása