Egyperces pillanatok - Káromkodva

egyperces_pillanatok_karomkodva.jpg

Sokszor káromkodunk - van, aki minden mondatban, más csak akkor, ha tényleg mérges. Sajnos a mai fiatalok többsége azt hiszi, hogy ez menő (de nem!), más pedig azért, mert nem tud leszokni róla. Én azt vallom: csúnyán beszélni mindenki tud, csúnyán nem beszélni kevesen. Mivel ez is a magyar nyelv része, nem tudom megkerülni, hogy ne álljon itt egy tömény válogatás a legaljából pár mondatban. Érzékeny lelkületűek ne olvassák!

Hogy te mekkora egy faszszopó geci vagy, a kurva anyád! A segged kilátszik, csak az nem kúrja beléd a faszát, aki nem akar megbaszni. A pöcsöm sem kíváncsi rád suttyó, mert olyan elbaszott lettél, mintha most kefélték volna szét a pinád. Ilyen csökött lotyót! A francnak nyavalyogsz! Na húzd el innen a beled, te ribanc, baszdmeg. A picsába!

A bejegyzés trackback címe:

https://mikemenders.blog.hu/api/trackback/id/tr3013497245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása